GLÖMDE!

Glömde helt bort ett till arbete! som är i scenisk gestaltning, det är ett tio minuters-projekt där man ska spela upp en teater eller musikal. Vi hade ifrån början Sweeney Todd, men pga en person så vart INGET klart så vi bytte till Emil.
Alla andra ska spela upp i morgon (torsdag) men bara för att vi halkade efter så ska vi göra det nästa torsdag och vi har inte tränat något alls!
Folk kan ju inte ens läsa manuset jag har skrivit -_-

plöhh

Massor jävla bajs i skolan och jävligt jobbiga saker med!!!
Måste få tag på en intervju med någon som jobbar med kultur, sedan skriva en artikel om det, skriva om vad jag tycker att kulturen har för roll i samhället och skriva något jävla skit om marknadsföring, och det här var bara en av uppgifterna!
JAG ORKAR INTE!!!
I svenskan ska vi göra ett arbete om myter som vi sedan ska redovisa (bajsröv) jag har iaf kommit på vilken myt jag ska skriva om "Bajsmannen" ^^.
Ska dessutom på festival den veckan allt ska vara inlämnat så jag lär ha världens ångest när jag åker för att jag inte kommer veta hur allt gick...

Orkar aldrig vara seriös längre så snart tröttnar nog dom flesta på mig eller så är jag bara tjurig så jag ber speciellt om ursäkt till Ewe för henne har jag nog varit värst emot! ^^ *EMO*
Längtar verkligen tills skolan är över, har dock hört att tvåan är så jävla mycket jobbigare än ettan så då tar jag nog livet av mig xD.



RSS 2.0